Dag Mooie Ziel,

 

wees Welkom!

 

Ik ben Sophia; bewoonster van deze wondermooie planeet, maar erg verbonden met het prachtige Universum in al haar facetten.

Mensen omschrijven me als een Zachte, Krachtige Vrouw die een Puur, toegewijd en inspirerend Leven leidt met aandacht en Liefdevolle zorg voor zowel zichzelf als de ander. Ik ben enorm Dankbaar om een Medium te mogen zijn tussen de magische Spirituele wereld en het boeiende Aardse Leven.

 

Indien jij het wenst, luister ik graag naar wat de Engelen, Meesters, Lichtwezens, Elementalen, Gidsen,... jou te vertellen hebben. Heb je een vraag, heerst er chaos in je leven, ervaar je pijn, beleef je een fysieke of emotionele blokkade of weerstand, sta je op een kruispunt in je leven, wil je contact met een geliefde overledene of gewoon even een bijzonder luisterend oor en meevoelend Hart,... neem dan gerust contact met me op als ik iets voor jou betekenen mag.
Verder begeleid ik jou en/of je (hoogsensitieve en/of hoogbegaafde) kind graag als je vragen hebt rond het zesde zintuig. Soms kan het beangstigend of intens zijn om heldervoelend/helderziend/helderwetend/helderhorend te zijn... Graag sta ik jullie en jullie kind(eren) bij in dit unieke proces dat héél mooi kán zijn. 

 

Met Liefde en een Open Hart,

Sophia.

 

sophiagovaerts@yahoo.com

 

sophiagovaer